LNT Advies en Training

 

Advies


Samen met de directie en eventueel een ICT-coördinatie kunnen wij u helpen met het beoordelen van de organisatie met oog op de inzet van Snappet. Wij bekijken, samen met u, welke stappen gezet moeten worden en kunnen ondersteuning bieden bij de aanschaf van devices.

De keuze voor het gebruik van Office 365 is veelomvattend. Wij kunnen u helpen bij de verschillende aspecten die komen kijken bij de te maken keuze. Gezamenlijk stellen we een plan van invoering op en bekijken we welke training(en) passend zijn bij uw organisatie.


Training

 


Training aan het gehele team op alle drie niveaus: Brons, Zilver en Goud. Na het volgen van de training wordt deze afgesloten met een meesterproef waarna de cursist wordt onderscheiden met een certificaat.


Thuis of op het werk van desktop tot internet en de apparaten ertussenin: Office heeft de tools die je nodig hebt om je werk te doen.

Onze Snappet Certified Trainer stoomt uw team klaar voor het optimaal gebruik van Snappet binnen uw organisatie. Na een basistraining kan gekozen worden voor een training waarbij verdiept wordt gekeken naar verschillende functies binnen Snappet om nog effectiever te kunnen werken.

Krijg meer gedaan met Microsoft OneDrive, waar u ook bent. Open en deel uw documenten, foto's en andere bestanden vanaf uw smartphone, computer en elk ander apparaat dat u gebruikt. Met OneDrive kunt u onderweg eenvoudig werken aan uw persoonlijke en zakelijke bestanden.

OneNote is uw digitale notitieblok voor het vastleggen en organiseren van alles op uw apparaten. Schrijf uw ideeën op, houd notities bij in de klas en bij vergaderingen, pluk dingen van internet of maak een takenlijst en teken/schets uw ideeën. 

Maak in een handomdraai nieuwsbrieven, presentaties en documenten die opvallen. 

Met Microsoft Forms kunt u enquêteformulieren samenstellen en deze gemakkelijk delen met leerlingen of studenten, ouders en collega's.

Microsoft Teams is uw werkruimte binnen Office 365 waarbij de chatfunctionaliteit centraal staat. U hebt onmiddellijk toegang tot alle inhoud van uw team op één plaats: berichten, bestanden, mensen en hulpmiddelen.